Coaching

VÅGA   VÄLJA      VÄXAHitta styrkor och vägar att kommunicera och se till att de inre sabotörerna inte sätter agendan för verksamheten eller för ditt liv.  

Få den balans som behövs för att utvecklas, arbeta och leva med engagemang, energi och glädje.Det nya normala.

Allt det gamla ska också in. På något sätt. 

Effektiv tidsanvändning ska samsas med lyhördhet gentemot andra. 


Du som individ får inte plats i ditt eget liv.  Du har svårt att berätta vad du skulle önska för egen del. Den där tiden du så väl behöver för dig själv tycks aldrig finnas. Du vill inte stöta dig med någon.  Ställer upp och stressar på. Är inte säker på vart du är på väg. Blir frustrerad.


Eller så vet du men behöver hjälp att komma igång. För de där inre rösterna sätter krokben för dig så att du inte vet hur du ska börja.

Ni når inte de resultat ni hoppades på. De utmaningar ni står inför blir halvdant hanterade. Engagemanget är halvhjärtat.
Även inom företag och organisationer slåss vi mot sabotörer - våra egna inre men också andras. Dessutom kan team och arbetsgrupper odla sina egna gemensamma sabotörer. 


Oavsett om du vänder dig till mig som privatperson eller som företag arbetar vi med förmågan att kommunicera, föra fram våra sabotörer i ljuset, hitta våra styrkor och skapa starka team -  med dig själv eller som medarbetare eller grupp på jobbet. Det handlar om personlig utveckling. En utveckling av den enskilde individen eller en utveckling av teamet och därmed företaget.

Vårt samarbete sker i fysiskt möte, via telefon eller digitalt via zoom  - enligt önskemål och överenskommelse.