Samarbeten & Referenser

MINA SAMARBETEN

REFERENSER

Du är på samma gång lugn och inkännande men också proffsig då du inte släpper taget om det vi pratar om. 


Du bekräftar det jag känner när du hör det i telefonen och det får mig att känna mig

trygg.  


- Jessika, privatklient

Du har varit en ovärderlig hjälp att sortera tankar och känslor så jag kunde komma fram till det jag innerst inne vill. 

– Catharina, privatklient

Äntligen en utbildning som sätter spår i vår verksamhet och bidrar till personlig utveckling och laganda.


– Katarina Sixten Inga, rektor Giron Sameförskola och -skola, Kiruna efter arbete med pedagoger under Workshop och coaching

Utan ditt jobb med "A" så hade högstadiet blivit så otroligt mycket tuffare. Din coachning av henne var pricken över i:et. Du har trott på henne och den delen av dig har verkligen hjälpt henne att tro på sig själv med. Jag vet att hon kommer bära med sig det hela livet och det har gjort henne tryggare i skolmiljön och även efter skoltid. 


– Malin, förälder till ungdom

Kan ha hittat världens i särklass (och vanlig klass) bästa coach. Frågorna hon vågar ställa och låter mig våga reflektera kring i tron om att våga låta mig växa. Oslagbart. Ingen terapi i hela mitt liv har gett mig mer än det här ger mig. Är så tacksam för henne.


– Linnéa Karlsson, privatklient

Carina och Cecilia, Otroligt duktiga coacher. Välplanerade samtal och kontinuerliga uppföljningar. Vi har verkligen utvecklats, inte bara som som ett team men även individuellt. Rekommenderar dom starkt! Förhoppningsvis så får vi möjligheten att samarbeta med dom igen


– Mona Blommaberg, rektor Blommans förskola, Norrköping ( i samarbete med CeciliaNilsson genom C&C PedagogCoaching)

Wow vilken resa jag har fått dela med dig Carina


Under vår resa har jag bestigit berg av arbete och tappat kompassen. Du har hjälpt mig att stanna upp, ta fram kompassen för att gå mot rätt riktning. Jag har fått verktyg för planering, struktur och att utgå från mina behov. Vilka val har jag gjort under dagen? Vad är jag nöjd med? Vad har jag lärt mig?

Tack för att du presenterade Pippi Långstrump, min förebild. Pippi finns med mig varje dag, att reflektera tillsammans med henne ger mig energi och nya perspektiv i min vardag.

Tusen tack Carina för alla samtal, reflektioner och glada skratt!


– Katarina Sixten Inga, rektor Giron Sameskola och förskola